Konsultointi

Client:

Themeforest

Partners:

Envato

#3D #ANIMATION #USER #GENERATED #CONTENT #DESIGN #FRONT-END #DEVELOPMENT #BACK-END #DEVELOPMENT #CLOUD #RENDERING

Toimin asiakkaillani liikkeenjohdon konsulttina. Erityisosaamisena on yrityksen strategia ja sen käytäntöön vieminen. Käytän erilaisia työkaluja (BSC, OKR)  strategiatyön toteuttamisessa, teen tutkimuksia, kyselyitä ja haastatteluita. Coachaan strategian käytäntöön viemisessä johtoa ja avainhenkilöitä.

Teen HR palveluiden ja prosessien konsultointia. Autan asiakkaitani rakentamaan optimaaliset HR-palvelut. 

Toimin asiakkaillani liikkeenjohdon konsulttina. Erityisosaamisena on yrityksen strategia ja sen käytäntöön vieminen. Käytän erilaisia työkaluja (BSC, OKR)  strategiatyön toteuttamisessa, teen tutkimuksia, kyselyitä ja haastatteluita. Coachaan strategian käytäntöön viemisessä johtoa ja avainhenkilöitä. Teen HR palveluiden ja prosessien konsultointia. Autan asiakkaitani rakentamaan optimaaliset HR-palvelut. 

Muutosprojektin johtaminen

Toimin liikkeenjohdon konsulttina vaativissa muutosprojekteissa asiakkaillani, myös projektipäällikkönä Program Management Office (PMO). Olen johdon tukena toteuttamassa muutosta. Teen tutkimuksia, kyselyitä (change readiness), avainhenkilöiden haastatteluita ja henkilökohtaista coachingia.

Muutosneuvotteluiden tuki

Teen muutosneuvottelu- tukea asiakkailleni. Muutokset ovat energiasyöppöjä ja saavat negatiivisia tunteita aikaan, kuten pelkoa, vihaa tai epätoivoa. Muutostuki antaa keinoja kohdata muutos arjen työssä. Muutostuki keskittyy esihenkilön tai työntekijän itsensä johtamiseen, oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja itsensä motivoimiseen muutoksessa. Esihenkilöille tuki antaa keinoja johtaa muutoksen eri elinkaaren vaiheita inhimillisesti huomioiden työntekijöiden erilaiset johtamistarpeet. Muutostuki on positiivinen, innostava ja konkreettinen tapa sparrata henkilöstöä. Sen jälkeen osallistujat ovat paremmin valmistautuneita kohtaamaan muutoksen ja esihenkilöt saaneet rohkeutta viedä muutos maaliin saakka. 

Pyydä tarjous!